Mirna Šarić

Rođena Zagrebu, 22. veljače, 1990. godine.

Istovremeno pohađa i maturira u Općoj gimnaziji Sesvete i Školi suvremenog plesa "Ane Maletić".

Obrazovanje

Magistar kineziologije (2008-2013), izborni modul - FITNES (demonstrator na redmetu Aerobike i Ritmičke gimnastike), te položen tečaj za Pilates i Zumba fitnes instruktora.

Volonter stažiranja za profesora tjelesne i zdravstvene kulture sukladno Pravilniku o stažiranju učitelja i stručnih suradnika u osnovnoj školi, te položenog stručnog ispita 23.02.2015. godine. Zaposlena u Udruzi Pokret kao plesni pedagog programa Ritmike i plesa za predškolsku, školsku dob i mlade. Iskustvo stiće kao sportski i društveni animator Ustanove za organizirano ljetovanje djece "Vladimir Nazor", vodeći školu plivanja, sportske i društvene radionice, te večernje programe. Plesni pedagog umjetničke organizacije "Plesni solisti" za djecu od 6 do 12 godina gdje vodi suvremeni ples, klasični balet i jazz dance u OŠ Remete i Centru za kulturu i informacije Maksimir.. Sudjeluje u stvaranju i izvođenju predstava za djecu "Plesnih solista". Voditelj dramsko-plesnih radionica za djecu u Centru za kulturu Maksimir u suradnji sa Snježanom Pisk, Brankom Imrovićem i Jasnom Palić Picukarić. Iskustvo u sportskom centru "Vitruvis sport" kao voditelj dječjeg programa MTV dance. Voditelj body fitnes programa Tng metabolic, Piloxing, te voditelj pilates Wings programa. Voditelj pilatesa u studiu "Reformer" i "Magic well". 2016. osniva "Studio Puls" koji u suradnji s Udrugom Pokret djeluje na području Zaprešića.

UMJETNIČKI ŽIVOTOPIS

2009. – 2010. - Podmladak studija za suvremeni ples

2010. – 2012. - ZKM kod Maše Kolar

2009. – 2013. - Jazz dance u studiju Liberdance kod Petre Milojković

2013.  – danas - lyrical jazz u studiu Jazzele (dobitnici 1. nagrade na TREPS festivalu u Zagrebu).Plesač mjuzikla Ana Karenjina (Medley teatar)

2012. – 2014. - Sudjelovanje na, likovno-plesnom događaju u galeriji „Zvonimir“ osmislili su Jasminka Neufeld Imrović, plesni koreograf i Ivan Branko                                     Imrović, akademski kipar

2014. - Rad i izvedba na plesnim predstavama za djecu: „Dvije prijateljice“. te izvedbi na plesnoj smotri daCi Hrvatska u suradnji s Jasminkom Neufeld.

14.11.2015. - Osvojena srebrna medalja u kategoriji: Contemporary dance, velika grupa na natjecanju Dance fest Novi Sad.

2015. - Plesač u Plesnom studiu Escape

Prosinac 2015. - Plesač na Novogodišnjem HRT-ovom koncertu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Listopad 2016.- 2019. - Plesač u Plesnom studiu Hip Hop House studeni 2016. sudjelovanje na Dencefest Novi Sad

(4. mjesto u kategoriji Suvremeni ples, male grupe i 7. mjesto u kategoriji Hip Hop, formacije)