Mali centar kulture MICEK

 

Mali centar kulture - MICEK mjesto je gdje Udruga POKRET održava umjetničke programe s namjerom edukacije djece, mladih i odraslih na području kulture i umjetnosti. Program se odvija u multifunkcionalnom prostoru na adresi Remetinečki gaj 27b, s ciljem pozitvnog djelovanja na lokalnu zajednicu, a i šire.

 

 

Poziv za izlaganje u galeriji Malog centra kulture MICEK 2024.

 

Udruga Pokret i Mali centar kulture MICEK pozivaju mlade umjetnike i umjetnice na izlaganje u 2024. godini. Izložbe će se održati u sklopu projekta Visoki stART, s ciljem promocije i podržavanja stvaralaštva mladih umjetnika i umjetnica.

 

 

 

U Malom centru kulture – MICEK održavaju se edukativni programi s područja plesa, likovnog izražavanja i dramske radionice.

 

Posebnu cjelinu čine PROGRAMI IZLOŽBI. Prostor je i u funkciji galerije, pa svojim korisnicima i građanstvu pruža prozor u svijet likovne umjetnosti. Mnogi umjetnici, fotografi, keramičari, grafičari, slikari izložili su svoje radove otvarajući se javnosti.

Posebno je interesantan program pod nazivom Visoki stART koji služi promoviranju rada mladih hrvatskih umjetnika i njihovom izlasku na likovnu scenu.

 

 

Mali centar kulture – Micek zamišljen je kao mjesto gdje će se djeca i odrasli, prvenstveno iz područja Remetinca, Laništa, Botinca, ali i ostalih naselja koja gravitiraju toj lokaciji, okupljati i družiti kroz sadržaje koji će svima oplemeniti svakodnevnicu. Prekrasan samozatajni kvart Remetinečki gaj dobiti će svoje obožavatelje u djeci i odraslima koji će ga još više znati uljepšati i čuvati.

 

 

 

Lokacija

 

Remetinečki gaj 27b

Galerija