29.04.2020.

Međunarodni dan plesa - Čestitka

Drage naše plesačice, dragi naši roditelji i svi ljubitelji plesa,

svaki dan je novi izazov!

Kada to kažemo na običan dan, dan bez bolesti, potresa, na dan kada idemo raditi i u školu, na naše treninge... čini se kao samo jedna dosadna rečenica.

Ali kada živimo, radimo i plešemo u ovim vremenima, zaista je svaki dan novi izazov, nova prilagodba.

Stoga jedna vesela poruka!

Pustite glazbu, osmjehnite se, otvorite srce i raširirite ruke. Udahnite duboko, rasplešite se kao što su rasplesane note na notnom crtovlju i nastavite veselo raditi, učiti do slijedećeg dana.

Dan po dan, korak po korak i jednom ćemo opet biti svi tamo gdje želimo, u našim dvoranama.

Snježana Pisk

-> Više o Međunarodnom danu plesa

Drage naše plesačice, dragi roditelji i svi ljubitelji plesa,

kakva zanimljiva vremena, zar ne? Kakvo more emocija u nama ovih dana, zar ne? Reći ću vam nešto – novi događaji obično sa sobom donose nove reakcije, nova rješenja te konačno, novu inspiraciju! Oh, kvakva li nas umjetnička djela sve čekaju, već ih njušim... U ovakvim trenutcima dobro se zapitati – zašto je ovo dobro za nas, što nam dobroga donosi? Nemam kristalnu kuglu, ali znam da poslije kiše uvijek, ali baš baš uvijek dolazi sunce. Također, nakon što kiša dobro zalije zemlju, tada niknu novi i sočni plodovi.

Prema tome, pozivam vas sve da se entuzijastično rasplešete na današnji dan i plesom pozdravite sve nadolazeće događaje. Ako dopustite plesu da vas obuzme, ispunit će vas val energije i bit ćete nadahnuti hrabro koračati kroz sve životne situacije. Ovo nije savjet, već vas zaista izazivam da pronađete barem jedan trenutak u svom danu u kojem ćete pustiti mozak na pašu te dopustiti tijelu da vas nosi kako želi. Osmijeh od uha do uha i samo plešite...

I ne zaboravite – i one naizgled loše stvari moraju postojati kako bi dobro bilo još bolje!

Vlatka Bašić i Mirna Šarić